Supervlieg / Supermouche

Header
supervliegsupermouche
Title

Supervlieg / Supermouche met Why The Eye, Frêne - La Novia en Zica-N 2.0

Why The Eye?

Why the eye? is een groep die elektronische tribal muziek maakt. In witte toga’s en met maskers brengen ze alle leeftijden in trance aan de hand van hun zelf gemaakte instrumenten.
Geniet van de experimentele low-fi ritmes die zij spontaan creëren. Een ervaring om niet te missen als afterparty op SuperVliegSuperMouche!

In het voorjaar 2016 was Why The Eye? In residentie bij Les Ateliers Claus om hun zomertour 2016 voor te bereiden.

 

Frêne - La Novia

Op het podium zie je 2 muzikanten met een doedelzak en een draailier. Ze onderzoeken al spelend de rijkdom van hun eeuwenoude instrument en de verschillende klankkleuren die ze ermee kunnen creëren. Kom tijdens het opwindende middeleeuwse slotbal dansen op muzikale ritmes die ver van zuiver zijn, werelds en van alle tijden, een apotheose in de centrale zandbak als afsluiter van het festival.

 

Zica-N 2.0

Zica-N 2.0 is het tweede muziekproject van Zoft en de jongeren van Centrum West. Ze improviseren met zelfgemaakte versterkte instrumenten.

Voor de 5de editie van SuperVliegSuperMouche stelde Les Ateliers Claus speciaal een groep samen met jongeren van Sint-Gillis. Dit project werd gerealiseerd i.s.m. Met-X.